preskoči na sadržaj

Osnovna škola Turnić Rijeka

Login
ŠKOLA za život

e-Dnevnik

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Grad Rijeka

Anketa
Vaš omiljen predmet je:

Carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
24.09.2018. 14:45
Objavljen preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018
Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

29.08.2018. 10:24
Webinar za učenike i roditelje: analitike učenja u e-Školama
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar na temu sustava za analitike učenja koji je osmišljen u okviru pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

28.08.2018. 13:51
Pilot projektom e-Škole značajno povećana digitalna zrelost 10 posto hrvatskih škola
Povećanje razine digitalne zrelosti 10 posto hrvatskih osnovnih i srednjih škola glavni je rezultat uspješno završenog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET započela s partnerima 2015. godine. 

02.08.2018. 13:06
Pilot projektom e-Škole započela digitalna transformacija škola u Hrvatskoj
Škole koje sudjeluju u CARNET-ovom pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" značajno su napredovale u primjeni digitalnih tehnologija, pokazuju rezultati završnog vrednovanja digitalne zrelosti škola koje su CARNET i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), akademski partner na projektu, proveli u razdoblju od veljače do travnja ove godine.

18.07.2018. 12:28
Svečano potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za strateški projekt Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO)
U srijedu, 18. srpnja 2018. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za strateški projekt „Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO)", referentnog broja KK.01.1.1.08.0001, u okviru „Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. -2020."

02.07.2018. 10:31
Ministarstvo znanosti i obrazovanja, CARNET i UNESCO surađuju u pripremi Strategije digitalne zrelosti škola
U sklopu provedbe projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ u Zagrebu se, od 2. do 4. srpnja 2018. godine, održava posljednja radionica Povjerenstva za izradu Strategije digitalne zrelosti škola. Radionicu organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET kao nositelj pilot projekta e-Škole, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te stručnjacima iz UNESCO-a.

02.07.2018. 09:43
Webinar: Život Engleskog jezika u Školi za život
Ministarstvo znanosti i obrazovanja, u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom - CARNET i i Hrvatskim udruženjem profesora engleskog, organizira webinar pod nazivom Život Engleskog jezika u Školi za Život. Webinar će se održati u ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine od 20 do 21 sat. 

20.06.2018. 15:01
Uspješno proveden projekt “Jačanje kapaciteta za razvoj i reviziju CARNET-ovih usluga vezanih uz primjenu IKT-a u obrazovanju”
U okviru programa Erasmus+ proveden je projekt pod nazivom “Jačanje kapaciteta za razvoj i reviziju CARNET-ovih usluga vezanih uz primjenu IKT-a u obrazovanju” u sklopu kojeg su ostvarene četiri mobilnosti, od čega su dva strukturirana tečaja i dva promatranja rada u inozemstvu ( Job shadowing ). Na mobilnostima je sudjelovalo četvero djelatnika CARNET-a, Tina Marković, Ana Orlović, Gordana Jugo i Ivica Matotek

15.06.2018. 14:43
Objavljena "Nacionalna taksonomija računalno-sigurnosnih incidenata"
U okviru provedbe projekta GrowCERT izrađena je “Nacionalna taksonomija računalno-sigurnosnih incidenata” nastala temeljem  Akcijskog plana za provedbu Nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti . 

Raspored sati

Vremenik pismenih ispita

Informacije za roditelje

Radno vrijeme službi

Zvončari

Čakavski rječnik

Prijatelji

Lukin portal

Hrabri telefon

Na današnji dan

Portal edu.hr

Učilica

Prometna učilica

e- Lektira

online enciklopedija

Toni Milun

Tražilice

Google

Yahoo

Računi e-pošte

Carnet webmail

Gmail

Yahoo mail

Windows Live Hotmail

Freemail Net.hr

Slobodno vrijeme

Facebook     Twitter

You Tube

Iz našeg kraja

rijekadanas.com

korzo.net

Portali i e-novine

novilist.hr Jutarnji list.hr

tportal.hr Dnevnik.hr

Indeks.hr net.hr

 24sata.hr    Sportske novosti

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2015.

Ukupno: 399883
Ovaj mjesec: 12396
Ovaj tjedan: 2399
Danas: 72
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dukatov 6. kreativni likovni natječaj "Volim mlijeko!"
Autor: Bernardica Rubeša, 19. 4. 2018.

U rujnu 2017. godine zagrebački je Dukat, šestu godinu zaredom, raspisao nacionalni kreativni likovni natječaj "Volim mlijeko!", u kojem su sudjelovali učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola diljem Hrvatske.


Cilj ovog nacionalnog višegodišnjeg projekta jest skretanje pozornosti djece i odraslih na važnost redovnog doručka za pravilan rast i razvoj djece školskog uzrasta.

Osim toga, redovni obiteljski doručci vrijedan su alat koji pridonosi boljoj međusobnoj komunikaciji i izgradnji odnosa između djece i roditelja, stoga je važno zajednički doručak osmisliti i pretvoriti u zabavne i značajne obiteljske trenutke.

Upravo je zato obitelj svakog sudionika natječaja od Dukata na dar dobila priručnik "Doručak je više od obroka", koji je pripremljen u suradnji sa stručnjacima - nutricionistima i dječjim psiholozima, prepun ideja i savjeta kako doručke pretvoriti u zabavne i značajne obiteljske trenutke, a djeci uljepšati iskustvo doručka.

Učenici 1. b razreda koji su sudjelovali u šestom Dukatovom kreativnom likovnom natječaju "Volim mlijeko!" pod temom "Zajednički doručak" su: Duje Magenhajm Flego, Karla Radić, Kristijan Mitrović, Mia Prostran i Nora Nekić, učiteljica Bernardica Rubeša.

Učenici 2. a i 2. c razreda s učiteljicom Dijanom Matijević iz PB-a su: Mia Cvitkušić, Nikola Lovrečić, Filip Bajić, Nina Milković, Alba Martinez di Monte Muros i Natali Mamić.

Učenici 2. b razreda s učiteljicom Bosiljkom Skokan su: Lea Al Baker, Šimun Brlek, Sara Glavurtić, Anabela Barbir Stjepanović, Leana Barbir Stjepanović, Jakov Soldić, Ida Musljija i Arian Davidović.

Učenici 3. a razreda s učiteljicom Ljubicom Šuljić iz PB-a su: Enola Ahmetašević, Borjan Luketić, Andrej Tariba, Andro Ljubojević, Ema Bubić, Eni Sternisa i Mia Jelušić.

Učenici 3. b razreda s učiteljicom Svjetlanom Višnić su: Tara Bukilić, Mihaela Cvijanović, Nikolina Drageljević, Amela Ethemi, Andrej Kljun, Korina Lisac, Tajana Milutinović, Mateo Popović, Alex Stojković, Nea Superina, Nika Štampf, Kaja Štimac i Mia Vuksan.

Učenici 4. a razreda s učiteljicom Sidonijom Grabar su: Neyla Hodžić, Matteo Vrban, Hana Čugelj, Laura Lukačević i Nora Grk.

Učenici 4. b razreda s učiteljicom Ljiljanom Golić su: Vanessa Tonsi, Saša Hegol, Laura Perić, Anastasija Piljanović, Matej Ružić, Luka Omerović, Mihaela Veronica, Ira Budić, Milan Žagar, Nataly Kombol, Laura Pavlić, Ibrahim Neziri i Frane Maratović.

Učenicima čestitke za priznanje Dukata za uspješno sudjelovanje u 6. kreativnom likovnom natječaju "Volim mlijeko!" heart

 

Doručak je više od obroka!

 

Karla Radić, 1.  b

 

Duje Magenhajm Flego, 1. b

 

Mia Prostran, 1. b

 

Kristijan Mitrović, 1. b

 

Nora Nekić, 1. b

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju